Jouw vastgoed in beheer met een technische dienst

Zo snel mogelijk gebreken oplossen zorgt voor een duurzame relatie met je huurder én een uitstekende staat van je vastgoed. Bij Direct Rendement hechten we hier veel waarde aan. Ook als er geen gebreken door de huurder zijn, zijn we je partij om je pand te onderhouden. Voorkomen is immers beter dan genezen! Voor beide diensten hebben we technische beheerders in ‘huis’. Is er een probleem met je huurwoning of ben je op zoek naar doorlopend excellent onderhoud? Dan lossen zij dit zo snel mogelijk op.

Alles onder 1 dak bij Direct Rendement

Ons technische beheer hebben we zelf ‘in huis’. Dat betekent dat je voor storing of schade niet zelf een specialist hoeft in te schakelen. En nog beter: het technisch beheer valt onder onze overeenkomst. Je betaalt hier dus een gereduceerd bedrag voor.

Geen contract met
Direct Rendement?

Goed nieuws! Ook dan ben je natuurlijk welkom voor onze technische dienst. Onze focus ligt op het beheer van jouw vastgoed. Dát moet in de best mogelijke staat zijn. En dan zetten we graag die extra stap voor je, ook als je niet bij ons onder contract staat.

Dit lost onze technische dienst voor je op

Laat je je door ons ontzorgen op het gebied van vastgoed? Dan is het goed om te weten wat onze technische dienst voor jou (en je huurders) kan betekenen. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende diensten:

Dit lost onze technische dienst voor je op

Goed technisch beheer is de brug tussen vastgoeddromen en werkelijkheid,
waar elke visie wordt omgezet in tastbare resultaten.

Ontmoet onze specialisten

Wie heb je voor je? Wel zo belangrijk om te weten, als het over een vastgoedinvestering gaat. We stellen graag ons team (digitaal) aan je voor.