Huis verkopen.

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? U kunt van ons een goed bod verwachten op basis van de marktwaarde. Zodra alles bij de notaris is geregeld, wordt er snel betaald. Wij kunnen u kosteloos een aanbetaling doen. De notariskosten nemen wij voor onze rekening. 

Wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. De verkoop kan namelijk lang duren en erg stressvol zijn. Die zorg nemen wij graag bij u weg. Neem direct contact met ons op en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Waarom zou u nog langer wachten? Kies voor Direct Rendement! Direct helder waar u aan toe bent.

Waarom uw huis verkopen?

Direct Rendement weet dat er diverse beweegredenen zijn om uw huis direct te verkopen.

  • Heeft u al een nieuw huis op het oog? Dan moet u natuurlijk eerst uw oude huis verkopen om de volgende stap te maken.
  • U heeft al een nieuw huis gekocht en u wilt niet opgescheept zitten met dubbele maandlasten.
  • U wilt geen zakendoen via een makelaar vanwege de bijkomende kosten.
  • Bovendien kan een makelaar u geen garantie geven dat hij uw woning snel verkoopt.

Er zijn genoeg scenario’s denkbaar waarom u voor Direct Rendement kiest wanneer u uw huis snel wilt verkopen. Zo bent u zeker van een snelle verkoop van uw huis voor een goede prijs

Uw huis staat al bij een makelaar te koop

Dat is geen enkel probleem! Wij geven derden (partijen) geen inzicht in transacties of afgewikkelde zaken. Wij nemen dus geen contact op met uw makelaar. Het is helemaal aan u hoe u omgaat met de opdracht aan uw makelaar. Neem contact met ons op zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Hoe snel moet ik mijn huis uit?

De opleveringsdatum van uw woning wordt in overleg met u bepaald. U kunt eventueel uw net verkochte woning nog tijdelijk huren. Direct Rendement handelt altijd in goed overleg met u, afspraken worden gemaakt die uitpakken in uw voordeel. Deze afspraken worden vastgelegd in een koopakte. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. U komt als verkoper nooit voor verrassingen te staan. Wacht niet langer! Neem Direct contact met ons op met een van onze specialisten.

Werkwijze

Vrijblijvende kennismaking

Waardebepaling

Opstellen koopovereenkomst

Tekenovereenkomst

Passeren bij de notaris

Direct uw huis verkopen aan Direct Rendement

Wat zijn onze voordelen?

Uw huis verkopen aan Direct Rendement heeft altijd voordelen voor u. Wij zetten deze graag voor u op een rij:

Wij kopen huizen in iedere woonplaats en van elk bouwjaar.

Direct Rendement schakelt snel en handelt de verkoop van uw woning af. Wel zo efficiënt!

Transparantie is voor ons belangrijk: dit ziet u terug in de afspraken die we met u maken. Betrouwbaarheid is juist ook bij een snelle verkoop wenselijk!
Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw huis. We werken samen met onafhankelijke taxateurs.

Als wij uw woning kopen, hoe snel moet u de woning dan verlaten?

De opleveringsdatum van uw woning wordt in overleg met u bepaald. Mocht het nodig zijn, dan kunt u uw net verkochte woning nog tijdelijk huren. Direct Rendement handelt altijd in goed overleg met u, de afspraken die we met u maken pakken altijd in uw voordeel uit en worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Beloofd is beloofd, als verkoper komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem direct contact op!

Marvin Kern helpt u graag verder

"Een goede prijs voor uw woning, een snelle administratieve afhandeling en desgewenst binnen 2 weken naar de notaris. Dat is nog eens zorgeloos verkopen!"

Direct uw woning verkopen!