Huis verhuren.

U wilt uw woning(en) verhuren en verzekerd zijn van een goede huursom. Verhuren aan Direct Rendement levert u als eigenaar naast een goede huursom nog een ander groot voordeel op: gegarandeerd rendement, ook bij leegstand.  Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 06 188 802 20 of stuur uw bericht via ons contactformulier.

U wordt volledig ontzorgd. Want als makelaar, huurder en beheerder ineen nemen wij het financieel beheer van uw woning kosteloos over. U ontvangt van ons de maandelijkse huur, ongeacht leegstand. Omdat u wij uw huurder zijn bent u verzekerd van huurinkomsten, of wij uw woning verhuren of niet.

Waarom uw huis verhuren?

Verhuren aan Direct rendement betekent

  • Snel verhuren
  • 0% makelaarskosten
  • Betaling, ook bij leegstand
  • Efficiënte werkwijze

Wanneer u de woning aanbiedt plannen we een afspraak voor bezichtiging en maken we graag met u kennis. We bespreken de werkwijze, wensen en bepalen in overleg de huursom. Na overeenstemming stellen wij de huurovereenkomst op. Daarin worden gemaakte afspraken tussen u (verhuurder) en Direct Rendement (huurder) vastgelegd. 

Aan wie verhuren jullie mijn woning?

Direct Rendement verhuurt uw woning. Onze huurders zijn doorgaans expats of technisch specialisten, maar in principe kunnen we de woning aan iedereen verhuren. Een uitgebreide screening behoort uiteraard tot het proces. Direct Rendement beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk van gecertificeerde bedrijven die instaan voor hun werknemers.

Voor wie?

Direct Rendement is er voor iedereen die zonder kosten, snel verzekerd wil zijn van huurinkomsten. 
  • Voor particulieren
  • Voor (startende)beleggers in vastgoed
  • Voor bedrijven

Werkwijze

Bij Direct Rendement hebben wij altijd een vaste werkwijze voor duidelijkheid en betrouwbaarheid.
Vrijblijvende kennismaking
Woning screening
Huur voorstel
Huurcontract tekenen
Ontvangst huur & borg
Sleutel overdracht
Beheer & controle

Direct uw huis verhuren aan Direct Rendement

Wat zijn onze voordelen?

Uw huis verhuren aan Direct Rendement heeft altijd voordelen voor u. Wij zetten deze graag voor u op een rij:

Transparantie is voor ons belangrijk: dit ziet u terug in de afspraken die we met u maken. Betrouwbaarheid is juist ook bij een snelle verkoop wenselijk!

Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw huis. We werken samen met onafhankelijke taxateurs.

Met een onwijs groot netwerk aan potentiële huurders en actieve online en offline marketing zorgen wij dat binnen één week uw woning verhuurd is.
Met onze ‘hands on’ mentaliteit zorgen wij ervoor dat het verhuur traject soepel, betrouwbaar en professioneel verloopt.

Gegarandeerde inkomsten

Er kunnen verschillende redenen zijn om snel en kosteloos uw woning te verhuren aan Direct Rendement. Misschien verblijft u voor werkzaamheden gedurende langere tijd elders. Of wellicht heeft u vastgoed in uw portefeuille en kiest u voor de zekerheid van gegarandeerd rendement. Wat uw reden voor verhuur ook is, als u kiest voor gegarandeerde inkomsten en gemak, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem direct contact op!

Marvin Kern helpt u graag verder

"U wordt volledig ontzorgd. Want als makelaar, huurder en beheerder ineen nemen wij het financieel beheer van uw woning kosteloos over."

Direct uw woning verhuren!